29.07.2018 г., 1:11 ч.

Смисълът на живота ми 

  Поезия » Друга
518 0 1

 

 

Обичам те, дете

откак си се родило.

И макар, че си пораснало момче

за мен си малкото, усмихнато синче.

 

Обичам те, дете.

Не казвай, че вече си пораснал.

Че очите ти поглеждат в други светове,

за мен си още малкото ми слънчево момче.

 

Обичам те, дете, 

макар, че остаряваш.

Прегърнал си живота в своите ръце.

Но в моето сърце оставаш  малкото,

пораснало момче.

 

© Стефка Брайнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??