Обичам те, дете
откак си се родило.
И макар, че си пораснало момче
за мен си малкото, усмихнато синче.
Обичам те, дете.
Не казвай, че вече си пораснал.
Че очите ти поглеждат в други светове,
за мен си още малкото ми слънчево момче.
Обичам те, дете,
макар, че остаряваш.
Прегърнал си живота в своите ръце.
Но в моето сърце оставаш малкото,
пораснало момче.
© Стефка Брайнова All rights reserved.