17.10.2007 г., 15:52 ч.

смърт 

  Поезия
600 0 11
 

Аз искам искрено да вярвам,

че ти не криеш само зло,

че след прегръдката ти хладна

е тихо, топло и добро.


Аз много искам да повярвам,

че страшно е ако греша,

ако в тъмата безпощадна

без спомен тлеем  във нощта.


Аз искам да повярвам - много,

че хората, които взе,

ще видят светлина отново,

че за добро ни ги отне.


О, Смърт, аз искам да повярвам,

че водиш ни към светъл свят,

но няма как това да зная -

остана спомена за тях.

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??