22.06.2015 г., 18:12 ч.

Смърт 

  Поезия
436 0 0

Сърцата невинни погуби

пълни с любов и доброта...

Хвърли телата им убити

и тяхната душевна празнота...

 

Мракът без срам ги погълна,

а те жадуваха за светлина..

Животът в ада ги върна,

в незаслужен огън да горят...

 

Ъгълът, самотен ги чакаше,

без гости, а само тъмнина,

а стените леко оцветяваше

с тъмните си черни багрила.

 

Ръцете им с кръв заляти

бяха останали те,

жадувайки за оная жена,

жената на смъртта...

 

Тишината ги погълваше,

дружелюбно, без проблем,

а те просто чакаха

да прегърнат жадния ад....

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??