29.06.2007 г., 0:50 ч.

Смъртта 

  Поезия
986 0 3
Тъй страшна е  за всички тя,
за хората, а даже и за малките деца.
Колко коварна е смъртта,
когато човешките животи отнема тя.
Пет буквички събрани във една,
колко страшна изглежда за нас смъртта,
отнела от хората младостта, радостта и любовта.
Смърт - как тежко звучи думата
със главно "С" и с букви затъмнени,
отнела тя на хората младостта и любовта.
Смъртта - има ли по-коварна дума на света!

20.11.1995 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??