3.02.2008 г., 12:48 ч.

Смъртта 

  Поезия » Друга
639 0 1

                                СМЪРТТА

 

 

Очите ми виждат вечен мрак!

Къде отлитна моята душа? - Не зная!!!

Но зная, няма да се върна пак тука!

Всички се молят там да не съм сама!

 

В гроба положено е моето тяло,

не ще се радвам аз вече на света,

сърцето ми, запазило се цяло,

потънало е нейде в тишина.

 

Да, може би това е да си вечен -

да умра тъй млада, без вина,

моят кратък живот не беше грешен!

Покланят се пред гроба ми с истинска тъга!!!

© Ваня Дафинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??