10.01.2019 г., 2:49 ч.

Снегът вали 

  Поезия » Друга
663 0 5

Снегът вали в нощта.

Вали,вали,вали...

Сън е тази тишина.

Нали,нали,нали...

 

Вали снегът не спира.

Лети,лети,лети...

Със свойта бяла лѝра

звъни,звъни,звъни...

 

В нощта вали снегът.

Вали,вали,вали...

И сън е всеки път.

Нали,нали,нали...

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Зимата през моя поглед »

38 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??