10 янв. 2019 г., 02:49

Снегът вали 

  Поэзия » Другая
664 0 5

Снегът вали в нощта.

Вали,вали,вали...

Сън е тази тишина.

Нали,нали,нали...

 

Вали снегът не спира.

Лети,лети,лети...

Със свойта бяла лѝра

звъни,звъни,звъни...

 

В нощта вали снегът.

Вали,вали,вали...

И сън е всеки път.

Нали,нали,нали...

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Зимата през моя поглед »

38 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??