Jan 10, 2019, 2:49 AM

Снегът вали 

  Poetry » Other
677 0 5

Снегът вали в нощта.

Вали,вали,вали...

Сън е тази тишина.

Нали,нали,нали...

 

Вали снегът не спира.

Лети,лети,лети...

Със свойта бяла лѝра

звъни,звъни,звъни...

 

В нощта вали снегът.

Вали,вали,вали...

И сън е всеки път.

Нали,нали,нали...

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

The work is a contestant:

Зимата през моя поглед »

38 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??