18.09.2005 г., 10:46 ч.

Снегът затрупал е пътеката 

  Поезия » Любовна
1463 0 9

Снегът затрупал е пътеката
от твоя дом до моя дом,
край нея тягостно дърветата
са свели клони мълчешком.

Студенина и хлад обгръщат
измръзналите ни души,
ръцете ни не се прегръщат -
студът мостовете руши.

Неразбираеми, ненужни
са мислите ни в този час
и сме объркани и чужди
след преживяното от нас.

Снегът затрупал е пътеките
от твоя дом до моя дом,
а ние лутаме се в преспите
и търсиме се мълчешком.

© Дорика Цачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??