Ти си снежен човек
и сърцето ти просто е спряло.
Не разбираш дали
среща туй е или е раздяла.
Не разбираш или
няма как да почувстваш, не можеш
с твойто снежно сърце -
нито радваш се, нито тревожиш.
И минава край теб
безпроблемно животът, минава,
страдат другите тук,
после радват се пък до забрава.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева Всички права запазени
Поздрав!