15.03.2008 г., 9:22 ч.

Снежинка 

  Поезия » Пейзажна
628 0 2

Снежинка бяла се е спряла
на мойто нежно рамо,
снежинка бяла, не успяла
да се стопи по-рано.


Шепти ми нежно и ми пее
за небесата сини,
оплаква ми се как копнее
да ми запее в рими.


Снежинке бяла, непокорна,
топиш се вече, мила,
запей със мен в гама минорна,
недей бъди унила!

© Севда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??