Mar 15, 2008, 9:22 AM

Снежинка 

  Poetry » Landscape
630 0 2

Снежинка бяла се е спряла
на мойто нежно рамо,
снежинка бяла, не успяла
да се стопи по-рано.


Шепти ми нежно и ми пее
за небесата сини,
оплаква ми се как копнее
да ми запее в рими.


Снежинке бяла, непокорна,
топиш се вече, мила,
запей със мен в гама минорна,
недей бъди унила!

© Севда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??