16.12.2010 г., 14:59 ч.

Снежинки 

  Поезия » За деца
725 0 15

 

 

                                    Снежики

 

                              Снежинки-балеринки

                              в танц по двенки, тринки

                                                          падат от небето.

                                                           Смее се детето.

                                                                                  Пелената бяла

                                                                                   Зимата простряла.

                                                                                                      Радва се и Шаро

                                                                                                       Ей, че бяло, бяло !

 

 

                                                                                                  16.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??