17.10.2007 г., 14:16 ч.

Снежно цвете 

  Поезия
813 0 3
 

Снежно цвете

 

 

Може би животът с мен се подигра.

Може би съдбата ми така избра

че снежно цвете в мене разцъфтя!?

Душата ми в камък превърна,

сърцето ми в лед скова...!

Превърна се усмивката ми мила

във снежинка ледено красива.

Погледът ми син, красив

стана като лед - празен, сив.

И чувствата ми силни

спряха в миг да съществуват.

Омразата ме беше обладала

и сърцето в студ сковала.

Цвете снежно станах

и завинаги така останах...!

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??