7.12.2021 г., 20:09 ч.  

Снежно-лятна с лек загар 

  Поезия
822 0 6

Снежна нежност се разстила

в зимен, бял, непипан ден

и снежинки  кротки, мили

стих събуждат съкровен.

 

Но отвътре лято зрее

и на ягода дъхти,

и в крайморската алея

пея с весели мечти.

 

Вън е зимно снежна сага,

вътре лято е в разгар,

в щастието смело лягам 

снежно-лятна с лек загар.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??