Dec 7, 2021, 8:09 PM  

Снежно-лятна с лек загар 

  Poetry
823 0 6

Снежна нежност се разстила

в зимен, бял, непипан ден

и снежинки  кротки, мили

стих събуждат съкровен.

 

Но отвътре лято зрее

и на ягода дъхти,

и в крайморската алея

пея с весели мечти.

 

Вън е зимно снежна сага,

вътре лято е в разгар,

в щастието смело лягам 

снежно-лятна с лек загар.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??