13.07.2008 г., 19:44 ч.

Снощи... 

  Поезия » Любовна
693 0 2

-/-

Снощи пак дойде в съня ми,
милва ме и нежно ме прегърна!
После тихо си отиде...
Взирах се след теб...
Желаех да се върнеш!
Толкоз силно те почувствах,
сякаш всичко бе не сън, а истина!
Исках ти да ме прегърнеш...
Да ме искаш все тъй искрено!

Две ръце протягах...
Молех се за твойта обич!
Ти не ги видя за жалост...
Не се обърна...
Не поиска да се върнеш!

-/-

MariAngel


© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??