5.05.2013 г., 11:47 ч.

Снощи те сънувах 

  Поезия
1740 1 1

 

 

Знаеш ли, снощи те сънувах.

Да, точно теб. Бе облечен в черно.

Уж беше толкова далечен,

а сякаш, че потъвах в теб безмерно. 

 

И знаеш ли, случва ми се често

насън да виждам твоите очи.

А после - ах, как мразя утрото,

задето пълни мойте със сълзи.

 

Кажи ми, толкова ли липсваш,

че всяка сутрин сърцето ме боли!

Всяка вечер тихичко пристъпваш, 

а денем виждам само твоите следи...

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??