12.01.2010 г., 22:31 ч.

Сняг 

  Поезия » Пейзажна
474 0 2

 СНЯГ

 

Сняг дошъл е от небето

и в лед замръзнало е морето.

Навън пухкав сняг вали,

а в къщите - камината гори.

 

Ах, колко е хубаво!...

Снежинките леко падат на земята,

сякаш като балерини

и все се чудя аз как не са се уморили.

 

Всичко около нас белее...

Как! Този сняг да привлича много умее.

Децата правят си човек от сняг.

Уха... Той стана МНОГО ЯК!

                                    Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??