24.02.2011 г., 10:03 ч.  

Сняг, чист и бял като детската душа 

  Поезия » За деца
984 0 7

 

Навън ситно заваля

и затрупа земята,

сняг чист и бял,

като на дете душата.

 

Две ръчички малки

към снега посягат.

По белите пътеки

крачета бързи бягат. 

 

Две очички на момиче

радостно се смеят.

Вятърко със снежинки

песнички му пеят.

 

А аз се пренесох

в забравен детски свят.

Де като снежинки

се сипе ябълков цвят.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??