26.04.2023 г., 13:58 ч.

София сега се смее 

  Поезия » Пейзажна
173 0 0

Окъпана от нощен дъжд
София сега се смее, 
с блясъка на слънчев лъч, 
дето в небеса живее. 

С детски смях и глъч, 
с пъстър полски цвят, 
с много весел звън 
и сладък аромат... 

Ах, как искам този ден
да се повтаря
винаги за теб и мен, 
като звън на китара,

като ведър зов, 
като припев нов, 
като, теб, любов, 
като благослов!

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??