10.01.2016 г., 18:57 ч.

Sorry, baby 

  Поезия » Друга
504 0 0

Аз нямам общо с тихите води,
харесва ти да те докосвам с пръсти.
Погледът ми как изгаря те,
побъркваш се,
аз го знам добре.

Но чуй това...

Аз мога с устни в рая да те кача,
през девет кръга в ада да те сваля
и знам кое избра!

С татуси върху ръцете,
луд по две,
точно за мене...
Искам те, а от това боли...
Sorry, baby!

Дяволът в моето тяло,
тази нощ, влезе направо.
И пак мойта гореща кръв
ще те запали.

Легнала на твоите гърди,
харесва ми сърцето ти да чувам!
И всеки удар става все по-бърз,
побърквам те, това го знам добре!

Дива ти ме направи!
Дива аз съм, разбра ли?
Дива нощ ще запалим,
дива и без забрани.

Дива ти ме направи!
Дива станах, разбра ли?
Дива нощ ще запалим
с тебе, baby!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??