24.01.2019 г., 17:36 ч.

Спасена 

  Поезия » Любовна
394 0 0

Искам всичко да ти дам,

без нищо в замяна.

Няма никога да бъдеш сам,

и ще лекувам всяка твоя рана.

 

Щом срещна твоите очи,

през тялото ми всякаш ток минава.

И след всички бури, болки и лъжи,

само любовта ти ме спасява.

 

Ти направи невъзможното с мен,

научи ме отново да обичам.

Сърцето ми за тебе бие всеки ден,

и щастлива съм, щом до теб се будя и заспивам.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??