12.11.2009 г., 22:07 ч.

Спасени 

  Поезия » Бели стихове
461 0 3

Властно грехът

витаеше в нищото,

в което нямаше смисъл,

липсваха чувства,

бе лишено от цвят. 

Бе само празно пространство,

опожарено от жаркия ад!

 

В пространството празно,

грехът обгорен останал бе само,

пепел отровна,

но там чертаеше

черна съдба

за невинните  жертви,

дръзнали да мечтаят

за живот в свят непознат!

 

 

Но светът непознат

рисуваше друга съдба...

... отиде в нищото

и се срещна с покварата...

избави невинните жертви

от  тази тежка, черна съдба,

забрани на греха 

да властва, заключи го  в забравен от времето ад...

 ... невинните  жертви

на нищото, спасиха се

в света непознат, в който живееше

смисъл, преплел си съдбата

със съществуващи чувства,

нарисувани в тревист нюанс!

 

 

 

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??