С окови ме държат в клетка,
а лошото ме дебне в ъгъла,
готово да ме сграбчи с мощните си пипала.
Душата ми, уж добра е, но злото
иска да я притежава,
безмилостно привличащо го.
В капан съм и няма измъкване,
а злотото просто е наречено "депресия''.
С окови ме държат в клетка,
а помощ нийде не приижда.
Отчаяна, скована аз лежа в удобната си клетка.
Спасение ще дойде някога,
спасение за моята душа.
© Bez ime Всички права запазени