3.06.2008 г., 15:29 ч.

Спасение 

  Поезия » Любовна
583 0 3

Когато в нищо не намираш смисъл,

когато светът ти изгуби значение,

повикай ме тихичко в своята мисъл -

ще съм твоето мирно и свято спасение.

 

Когато не виждаш да има надежда,

когато потъваш в черна мъгла,

аз ще дойда бяла, тиха и нежна,

малко слънце да ти донеса.

 

Когато те мъчи изгаряща жажда,

ще ти нося на капки дъжда

и малко по малко аз ще те раждам -

ще поникнеш на моя земя.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??