Подхвърляш ме от Рая в Ада.
С една усмивка ме връщаш отново.
Правиш ме мъртва сред живите.
Убиваш и ме създаваш на ново.
Безсилно е днес словото
и думите малки пред тебе.
Старо е вече новото...
Късно е да те отнеме
от мислите, от душата ми ,
от вятъра, от главата ми...
Разходи душата в отвъдното.
Показа й огън и лед...
Сърцето ми ще бъде ли върнато?...
... или ще си онзи лебед
в реката на моето лечение...
Задръж тогава сърцето... мое спасение...
© Кати Всички права запазени
любовта е и спасение...с обич, Кате.