1.06.2020 г., 9:19 ч.

Спасение от тръни 

  Поезия » Любовна
518 0 0

Тези алени окови –

силата непобедима.

Те са моето спасение,

но и мойта страшна гибел.

 

В сладък плен пороби мене

таз любов проклета.

Аз я търсих и намерих 

ала тя погубва мене

 

Кой не би те пожелал 

тебе захарната роза.

Кой не би поискал само 

да те зърне, ако може.

 

С тези алени окови –

силата непобедима.

Тя сега запали в мене 

огън, ярост несломима.

 

Пожарът ключ е

за човешката душа,

но гориш ли ти, ще знаеш –

любовта е свобода.

© Джеймс Диин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??