20.09.2022 г., 11:34 ч.

Спасение ( по Милена Голева) 

  Поезия » Философска
365 1 1

Няма да те спасявам

Ти можеш сам да се спасиш

и имаш сила голяма

на всичко да устоиш

 

Няма да те поправям

защото не си повреден

Животът трънлив, но прекрасен

ще бъде отново за теб

 

Няма да те лекувам

Аз виждам твоята цялост

защото ти съществуваш

в прослава на Бога у себе си

 

Но ще вървя аз със тебе

през мрак и през тъмнина

докогато си спомниш

своята светлина

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??