20 сент. 2022 г., 11:34

Спасение ( по Милена Голева) 

  Поэзия » Философская
386 1 1

Няма да те спасявам

Ти можеш сам да се спасиш

и имаш сила голяма

на всичко да устоиш

 

Няма да те поправям

защото не си повреден

Животът трънлив, но прекрасен

ще бъде отново за теб

 

Няма да те лекувам

Аз виждам твоята цялост

защото ти съществуваш

в прослава на Бога у себе си

 

Но ще вървя аз със тебе

през мрак и през тъмнина

докогато си спомниш

своята светлина

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??