Sep 20, 2022, 11:34 AM

Спасение ( по Милена Голева) 

  Poetry » Phylosophy
445 1 1

Няма да те спасявам

Ти можеш сам да се спасиш

и имаш сила голяма

на всичко да устоиш

 

Няма да те поправям

защото не си повреден

Животът трънлив, но прекрасен

ще бъде отново за теб

 

Няма да те лекувам

Аз виждам твоята цялост

защото ти съществуваш

в прослава на Бога у себе си

 

Но ще вървя аз със тебе

през мрак и през тъмнина

докогато си спомниш

своята светлина

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??