17.01.2024 г., 20:54 ч.  

Спасението 

  Поезия » Гражданска
189 0 0

Светът пълен е с лъжите, със зло,

няма лесно да престане туй тегло!

Нашето недоверие е оправдано,

как да имаме щастието желано!?

 

Опитайте се да се справяте сами.

Политикът да смуче не се срами,

не разчитайте на "спасители" пак,

повечето са с пълен джоб за капак!

 

Не ви ли писна от шарлатани,

все вие сте лъгани, изиграни,

България стана като колония,

пълна с хаос и с беззакония!

 

Не с думи и вяра, а с разум

българинът ще бъде опазен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??