Светът пълен е с лъжите, със зло,
няма лесно да престане туй тегло!
Нашето недоверие е оправдано,
как да имаме щастието желано!?
Опитайте се да се справяте сами.
Политикът да смуче не се срами,
не разчитайте на "спасители" пак,
повечето са с пълен джоб за капак!
Не ви ли писна от шарлатани,
все вие сте лъгани, изиграни,
България стана като колония,
пълна с хаос и с беззакония!
Не с думи и вяра, а с разум
българинът ще бъде опазен!
© Георги All rights reserved.