10.10.2008 г., 8:50 ч.

Спаси ме 

  Поезия » Любовна
479 0 3

Спаси ме!

Подай ми силата си,

влята в една мъжка ръка.

Утеха - само миг.

Битката е в мен,

аз съм в битката.

Да оцелея -

призванието си да открия,

мира си да достигна.

Спаси ме.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??