25.11.2023 г., 6:59 ч.

Спаси ме, майка му стара 

  Поезия » Любовна, Философска
134 0 0

Спаси ме от страха в мен, 

не искам отново да се губя...

Страх ме е да не попадна в плен, 

след като в теб се влюбя...

 

Спаси ме от съмнението, 

че няма да останеш? 

Или и ти ще ми разбиеш сърцето

след като от мен се откажеш? 

 

Харесвам се забавна. 

Не разгаряй в мен напразно пожара.

Иначе ще се разпадна! 

Спаси ме, майка му стара...

 

08.10.23 

 

Гергана Нейчева 

© Гергана Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??