Спаси ме от страха в мен,
не искам отново да се губя...
Страх ме е да не попадна в плен,
след като в теб се влюбя...
Спаси ме от съмнението,
че няма да останеш?
Или и ти ще ми разбиеш сърцето
след като от мен се откажеш?
Харесвам се забавна.
Не разгаряй в мен напразно пожара.
Иначе ще се разпадна!
Спаси ме, майка му стара...
08.10.23
Гергана Нейчева
© Гергана Нейчева All rights reserved.