13.08.2015 г., 15:00 ч.

Спасителка от бездната сурова 

  Поезия » Любовна
805 0 0

Заливай ме с пречисто обаяние,

със свежа светлоблага красота.

Запалвай в мене сладкото желание

към тебе да вървя безспир с мечта.

 

Променяй непринудено света

в посока по-надеждна и по-нова.

Съдба бъди ми, искрена звезда -

спасителка от бездната сурова.

 

Аз дълго пих от сивата отрова,

която даваше ми самотата,

но ти прие ме пак и е готова

със вяра да обича теб душата.

 

Отново нежността ти ме спаси,

ти мой живот, любов и смисъл си.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??