10.12.2023 г., 17:27 ч.  

Специална селекция говеда 

  Поезия » Гражданска
165 2 2
 

Порода са добре известна
дори на почва местна -
Прикриват липсите зад ципа
с размерите на джипа,
тъй както умствените дефицити
с неща за пред очите,
като ланци, дрехи с марка,
но генофондът им от зоопарка
избива, няма как да бъде скрит
дори и зад лустросания вид!

05.09.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??