Dec 10, 2023, 5:27 PM  

Специална селекция говеда 

  Poetry » Civilian
126 1 2
 

Порода са добре известна
дори на почва местна -
Прикриват липсите зад ципа
с размерите на джипа,
тъй както умствените дефицити
с неща за пред очите,
като ланци, дрехи с марка,
но генофондът им от зоопарка
избива, няма как да бъде скрит
дори и зад лустросания вид!

05.09.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??