Завеса се вдига
Стена се издига
Спектакъл пореден
Не и последен
Съдбата режисира
Без никой да го репетира
Един в ръжда скрибуца
Друг отсреща куца
Всички сме слепци
Потънали в сълзи
Усмихнати фалшиви
Смятаме се живи
Съдбата режисира
Спектакълът не спира
Завеса вдига се и пада
Антракт не се полага
Светът е двор
Театрален декор
Прожекторът слънце
Надеждата зрънце
Посято в душите
Изгражда мечтите
Така избуява
С любов заразява
Запява в хор
Целият двор
Сладка зараза
Нас ни спасява
Кръвта размразява
Душите ни сгрява
Спектакъл живота
Играй го с охота
© Любомир Деничин Всички права запазени