5.02.2010 г., 9:31 ч.

Спи... 

  Поезия » Друга
641 0 1

Спи, дете,
спи
и за вчера забрави,
за утре не мисли,
а днес бъди.

Спи, дете,
спи.
Бъди
себе си,
бъди.

Мечтай, дете,
мечтай
и нека
мечтите ти
да нямат край...

А сега спи
и не мисли,
остави се съня
да те заплени.

Спи, дете,
спи.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??