31.05.2007 г., 12:00 ч.

Споделено 

  Поезия
835 0 2
Споделено

Срещна ме -
в края на пътеката,
в соленото на дъжда,
в танца на щуреца -
като молитва, от Боговете чута...

Покани ме -
във въздуха да ходя,
в любов да треперя,
в страст да стена -
като химера, от Ангелите подарена...

Изгуби ме -
в средата на съня,
в бягството на деня,
в прегръдката на снега -
като клетва, от Демоните обещана...

... Но няма да забравя -
в Едем моята песен
скрито ще ти допея...!

© Айбигел айбигел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??