8.01.2008 г., 9:28 ч.

Споделено 

  Поезия
722 0 9
Там, някъде сред многото усилия
да поразчистя своя път трънлив...
попаднах на това...
пред вас, като пред гилдия,
душата си да изповядам в стих.
И докато опитвах със пинсета
да вадя тръните от своята душа...
усетих нова рана във сърцето...
... усетих болката на вашите сърца.

Да подарим по малко обич на душите,
да стоплим мислите с приятен стих...
По-често да си казваме... Обичам те...
Е... аз го казвам в този миг.

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??