24.02.2015 г., 7:45 ч.

Споделено 

  Поезия » Друга
405 0 0

Споделено

\ 21.02.2015 \


Зареждам се с адреналин 

от някаква си възмутеност.

Самочувствието стига до предел.

Силна съм, но и наранима -

противоречив раздел.

 

Ужасно бреме - мисълта във нощите не дреме,

не заспива, започва да твори.

 

Терапията със стиха е ценна.

Удобно е- таланта го използвам за релакс.

Преди години ставах,композирах,

сега - поет ме води,

започна плахо, постепенно го развивам.

 

На сутринта ме питат:

"Защо си толкоз сънена?"

- Будувам, изливам всичко що е насъбрано -

опитвам се във стих да претворя.

"Нали си легна рано?"

- Е... горя, летя, рева... не спя!

 

Може би таланта трябва да сменя?!

 

 


© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??