30.05.2016 г., 18:00 ч.

Споделено 

  Поезия » Любовна
1018 1 13

Притискаш се до мен като дете,

което жадно търси топлотата,

допираш до лицето ми носле

и нежно ме целуваш в тъмнината!

 

А после като приливна вълна

ведно се сливат ласка споделена,

ухание на влюбена жена

и шепота на страст неутолена...

 

По миглите ти с устни плувам аз,

изтръпвам цял, когато те докосвам –

прелюдия към бурния екстаз,

чрез който любовта ни омагьосва!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??