27.09.2007 г., 17:05 ч.

Споделено от жена 

  Поезия
900 0 11
 

Споделено от жена


Искам цяла нощ  да си говорим,

весело във тъмното да спорим.

Караш ме от радост да се смея,

жадно за гласа ти да копнея.


Нека да съм струна на цигулка,

с трепет да ме галиш, като булка,

песен за любов да ти изпея,

нежна като бриз ще те повея.


После да съм мирис на кандило,

дъхав аромат по теб попило.

Стомна да съм с вино ще полея,

огън във плътта ти да разлея.


Да съм във нозете ти трапеза,

с птица занемяла от кафеза,

сам ли си по мене да гладуваш,

легнал, насред сън да ме бълнуваш.


Тръпнеща, накрая да съм дива,

волна във страстта си самодива,

някъде потайно ще те скривам,

лудо и безкрайно да те имам.

27.09.2007

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??