След последната капка на пролетен дъжд
отново ще видим в небето дъгата
и с нея в ума ми нахлу неведнъж
споменът свиден, скрила в душата.
Две сълзи ще проронят и мойте очи -
за отминали срещи, раздели
и пак ще изплува пред мене мигът
на телата ни влюбено вплели.
© Весела Йотова Всички права запазени