12.02.2008 г., 16:53 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
534 0 3
Защо всеки път, когато минеш
по прашната пътека,
очите ми остават в теб?
Защо всеки път, когато те погледна,
душата ми тича след теб?

Защо погледът ми сякаш
хипнотизиран е и гледа само теб?
Защо мислите ми, пленени в клетка,
отвеждат ме отново към теб?

Защо със свито сърце
отново мисля за теб?
Защо посвещавам
всичко това на теб?

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??