3.08.2010 г., 15:51 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
542 1 1

Помниш ли, когат на двора,

там, до кичестата роза,

в думи сладки ме облече

и в любов ми се обрече.

Сладък беше разговора,

ти бе моята изгора,

трепет бе ти на сърце ми,

турил обич в нозе ми.

 

Помниш ли, когат на двора,

там, до кичестата роза,

нощни птици полет спряли

и щурците онемяли,

чули наште думи нежни

и в наслада се унесли.

© Ивелина Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??